Сьогодні відбулася зустріч жителів Золотопотіцької територіальної громади з представником Домашня Ягода Сільськогосподарський Кооператив Іван Лепак .
На даному заході жителі громади мали можливість отримати інформацію щодо перспективи вступу в кооператив , умови співпраці, отримати відповіді на питання, що їх цікавили.
Зокрема, Іван Лепак розповів, що кооператив “Домашня ягода” створено з метою надання населенню можливості працювати в себе вдома на власній земельній ділянці і отримувати за це стабільний дохід, оскільки ягідництво і садівництво дають можливість отримувати дохід у 8-10 разів більший у порівнянні із традиційним використанням землі.
Кооперативом буде надаватися агрономічний супровід щодо вирощування зазначених культур : малина “Феномен”, ожина “Лох Тей”, гарбузи “Матільда”, “Тіана”, “Хоншу”, “Брайт Самер”, вишня угорських сортів. Згідно правил внутрішньогосподарської діяльності у членів кооперативу закупляють не менше 70 % вирощеної продукції.
Детальніше за інформацією можна звертатися за телефоном до співзасновника кооперативу :
Лепак Іван Іванович – 0970387833 , або в офіс СК “Домашня ягода” : с. Підзамочок, прохідна Насіннєвого заводу (2 поверх)
В Золотопотіцькій селищній раді детальну інформацію можна отримати в заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради – Лілії Володимирівни Чорної.