5 травня на ФГ “Гадз” та ТзОВ “Бучачагрохлібпром” завітали представники банку Credit Agricole. А саме: голова правління – Карлос де Корду, відповідальний за корпоративний бізнес – Олександр Чесноков, керуючий західним регіоном – Андрій Марчук, заступниця директора департаменту середнього корпоративного бізнесу – Олександра Прохорчук та Віра Берест.

Креді Агріколь Банк — найстарший іноземний банк в Україні, який працює на ринку з 1993 року і надає весь спектр банківських послуг, є стратегічним партнером для агробізнесу та одним із лідерів ринку автокредитування. Банк входить до міжнародної групи Креді Агріколь (Франція), лідера в банківському страхуванні та управлінні активами на ринку Європи, головного партнера французької економіки.

https://www.facebook.com/CreditAgricoleUkraine/

Гості відвідали “Сад Перемоги”, на котрий минулого року було виділено 60 млн. грн. Оцінили якість та масштаб виконаних робіт. 

  “Мені дуже приємно, що минулого року ви повірили мені та надали кредит. Я його ефективно використав. Ці кошти вкладено в український продукт, в українське яблуко. Тут працюють українці. І разом – це надійні інвестиції. Слава Україні! ” – сказав голова правління фермерського господарства Петро Гадз.