Надаємо узагальнену інформацію на питання, які виникали під час зустрічей та повідомити про стан справ на сьогоднішній день:
– проведено зустрічі, розмови та наради із жителями і старостами усіх населених пунктів Трибухівської, Золотопотіцької та Бучацької ОТГ на яких поінформовано про види сільськогосподарських культур, які пропонуються вирощувати членам кооперативу, ціну саджанців та насіння, схему та норми висадки, прогнозовану врожайність, орієнтовні заготівельні ціни та інше.
– реалізація саджанців і насіння, проведення семінарів, агрономічний супровід та заготівля вирощеної продукції буде надаватись виключно для членів СК «Домашня ягода»
– для вступу в кооператив необхідна заява про вступ встановленого зразка, копія паспорта та ідентифікаційного коду і сплатити вступний внесок – 50 грн. та вступний вклад – 50 грн. (при виході із кооперативу вклад повертається).
– 08.04.2021 року на сесії Трибухівської ОТГ було прийнято програму підтримки сільськогосподарських кооперативів, де планується компенсація у розмірі 50% вартості посадкового матеріалу для жителів Трибухівської ОТГ, які є членами сільськогосподарських кооперативів, зареєстрованих на території ОТГ.
– з 12.04.2021 року розпочинаємо реалізацію саджанців:
МАЛИНА літня (ультра рання) – 5 грн/шт.,
ОЖИНА – 25 грн./шт..
ВИШНЯ – 60 грн./шт..
15 квітня буде формуватись замовлення на насіння гарбуза.
Просимо якнайшвидше визначатись із культурами та площами посадки.
Додаткова інформація: с. Підзамочок, прохідна Насіннєвого заводу (2 поверх), тел.. 0970387833