«Чому я почав розвивати тваринництво? Раніше кожна оселя в селі тримала по 2-4 голови худоби. Ми, ще малі хлопці, пасли корів і піклувались, щоб КОЖНА з них була нагодована. Любов до села і до тваринництва залишилась ще з тих років. Всі наші інвестиції в молочний напрям – це вклад в частинку нас самих. Адже, як кажуть голандці, інвестувати тваринництво – інвестувати в життя.» Петро Іванович Гадз офіційно відкрив Національний День Ферми.

«АВМ уже 12 років відстоює інтереси виробників молока у Мінекономіки, Мінрегіонрозвитку та Мінагро. Ми маємо своїх представників у Аграрному і Податковому Комітетах ВРУ, активно комунікуємо з Державною Податковою Службою, ДПСС, ДАБІ та ін.Завдяки активній позиції АВМ ✔️збережено держпідтримку, ✔️при імпорті племхудоби ставка ПДВ та мита становить 0%, ✔️ліквідовано токсичні наміри зоозахисників (ЗУ щодо охорони тварин), ✔️відтерміновано Наказ про благополуччя тварин на максимальний термін – до 2026 р. та ін. Тому з гордістю констатуємо, що сьогодні АВМ – це ВИ, це 150 підприємств з усіх регіонів України. Це те об’єднання, яке доводить, що тільки РАЗОМ ми можемо розвивати та трансформувати молочний сектор України.»Ганна Лавренюк, генеральний директор АВМ, на відкритті Дня Ферми на ТзОВ «Бучачагрохлібпром».

АСОЦІАЦІЯ ВИРОБНИКІВ МОЛОКА на Національному Дні Ферми на ТзОВ «Бучачагрохлібпром», Тернопільщина.👍 Вітаємо !

«Ми зробили галузь разом. Наші молочні підприємства стають дедалі ефективнішими. І запорукою успіху в цьому є обмін досвідом, готовність вчитись і кооперація.»Андрій Дикун, Президент Асоціації виробників молока

«Найдорожче захворювання ВРХ – мастит, який знижує виробництво і якість молока. За підрахунками експертів, втрати, викликані маститом на 1 корову становлять 200-300 євро/рік.»Про діагностику та лікування маститів розповів чеський лікар ветеринарної медицини Павел Рашка, BIOVETA Чехія

Джерело Національний День Ферми 

▪️Сінаж неможливо утрамбувати▪️ – міф, адже професійні преса забезпечують 200-250 СР/м куб.
▪️Сінаж в рулонах – це дуже дорого▪️ – міф, адже вартість витратних матеріалів співрозмірна траншеям – 4,3-4,5 євро/т.
▪️Сінаж в рулонах – це для маленьких ферм▪️ – міф, адже професійні преса мають продуктивність 359-400 тонн за 10-ти годинну зміну.
Основні міфи про заготівлю соломи сьогодні розвіював Володимир Мірненко, Пьотінгер 😎🔥

«Силосна кукурудза – це інвестиції. Адже використання спеціалізованих гібридів є одним із найкращих і НАЙПРОСТІШИХ способів збільшити прибутковість виробництва молока.» 💬🌱Євгеній Кришталь про спеціалізовані силосні гібриди та програму LG Animal Nutrition (LGAN)

🌱Згідно польових досліджень КВС, врожайність озимого гібридного жита на 25% більша за сортове. Це означає, що вирощування гібридного жита в Україні стало рентабельним та пріоритетним вибором для вітчизняних аграріїв.
👉 Так, 1200 га жита станом на сьогодні є на ТзОВ «Бучачагрохлібпром» – господарів сьогоднішнього Дня Ферми. 😎
Про високоякісний житній силос говорили з Андрієм Білоусом, ТОВ КВС-УКРАЇНА
🇵🇱Список міжнародних гостей Дня Ферми розширив Марчін Коцик – ветеринарний лікар, консультант по країнам Східної Європи з Польщі компанії Еланко.
З паном Коциком поспілкувались про новотільний, найбільш ризикований, період для корів.

Чистіший корм; вища продуктивність; більше сирого протеїну; менші витрати на заготівлю, ремонт, лікування; здорові тварини і, головне, – більше молока – ефекти використання технології Respiro 🇦🇹 австрійської компанії Reiter.
Про інновації у валкуванні грубих кормів та вершину еволюції кормозаготівельної техніки – стрічковий валкувач Reiter Respiro R9 говорили з Олександром Мірненком, КЕТ Україна.

Корівник з максимальним комфортом для корів – екскурсія новою МТФ «Бучачагрохлібпром»
Збільшені рекомендовані норми для утримання тварин. Корови тільки третій день знаходяться у новому приміщенні і з задоволенням розглядають гостей ☺️
Корівник розрахований на 640 стійломісць.
Екскурсію господарством розпочали

Нова доїльна зала типу «карусель» на 60 місць- 📍ТзОВ «Бучачагрохлібпром»

Масштабно? 😎📍 Національний День Ферми на ТзОВ «Бучачагрохлібпром», Тернопільська обл.

«Дитячий садочок» молочного комплексу в с. Пилява, «Бучачагрохлібпром». 🤗Для телят створені максимально комфортні умови. Працюють «кормомами» – апарати, які забезпечують вільний доступ телят до молока. В телятнику утримується 360 телят. Працює три телятниці, кожна відповідає за 120 телят. 👍✅✅✅ Екскурсія комплексом в рамках Національного Дня Ферми, 15.09.

🔥Комбінований прес-обмотчик LT-MASTER GÖWEIL – демонстрація на Дні Ферми на ТзОВ «Бучачагрохлібпром»🔥📌Прес відмінний для пакування жому, силосу та інших сипучих с/г матеріалів в тюки діаметром 115 см,📌Має короткий час підготовки до експлуатації – близько трьох хвилин,📌Завдяки світлодіодній системі LT-Master агрегат відмінно підсвічується навіть вночі.Дякуємо компанії ТОВ “МНС ГРУП” – офіційному представнику GÖWEIL в Україні – за демонстрацію 🤗

🐄Молочний комплекс ТзОВ «Бучачагрохлібпром» в с. Пилява: 70 працівників, надій 33 л на корову/день, 1500 корів, 1500 голів молодняка, молоко класу «екстра». До кінця року господарство планує наростити поголів’я до 1800 гол. дійної худоби.🙏Дякуємо Володимиру Миколайовичу Саврію за надихаючу екскурсію МТФ в рамках Національного Дня Ферми, 15.09.

Нова доїльна зала «карусель» на 60 місць, запущена 16 грудня 2020 р., 📍молочний комплекс в с. Пилява.
🔎🧐Мали можливість роздивитись абсолютно все та скуштувати молоко «екстра»-ґатунку «Бучачагрохлібпрому» 🤗