Нещодавно, підприємства Петра Івановича Гадза відвідав Володимир Миронович Стахів – директор Департаменту агропромислового розвитку Тернопільської ОДА. В ході відвідин він побував на 12 об’єктах будівництва, яке ведеться в ТзОВ “Бучачагрохлібпром” та ФГ “Гадз”.

“Саме головне, що є рух навіть в час війни – будується. Металургійна і інші галузі нашої промисловості працюють, а це саме головне, це завдячуючи Петру Івановичу!”  –  під враженням від побаченого говорить Володимир Стахів.

“Обидва підприємства мають мобілізаційні завдання від держави, і ми будемо робити все щоб Україна була з хлібом, армія нагодована і щоб ми перемогли ворога!” – зазначає Петро Іванович Гадз.

Петро Іванович також долучився, як основний меценат, до випуску книги присвяченої Патріарху Йосифу Сліпому. Примірники першого тиражу привіз Володимир Стахів

“В радянські часи, коли КДБ глушило радіосигнал усіх західних трансляцій, ми з батьком у неділю слухали промови та проповіді Йосифа Сліпого. Сигнал глушився сильно, але в нас був хороший приймач і ми мали можливість слухати його на Радіо Свобода. Мені дуже сильно запам’яталися ці його казання, як він розповідав, яке саме зло “совіцька” влада і її комуністичний режим, якою має бути вільна, соборна Україна, чому добро рано чи пізно переможе зло. Ці змістовні і корисні проповіді вплинули на моє подальше життя і через це,  я не зміг стояти осторонь, коли випала можливість видати книжку присвячену Йосифу Сліпому” – говорить Петро Іванович

Більш детально про відвідини та книгу у відео: