Чотири нових повноцінних класи цього року сформували із першокласників в Стінківсткій загальноосвітній школі. А це аж 78 учнів! Це найбільша кількість дітей, які пішли вперше в школу  в цілому регіоні, а також серед сільських шкіл в Тернопільській області. 

5 вересня в нашій школі пройшла урочиста лінійка з нагоди Дня знань. Вітаємо всіх наших учнів, колектив школи із початком нового навчального року! Нехай цей навчальний рік принесе вам багато знань, умінь та омріяну ПЕРЕМОГУ!
Будьте мудрими і відважними, тримаючи освітній фронт! Вдалого старту! Знання – потужна зброя! Будьмо непереможними!
Після проведення урочистої лінійки, зайшовши до своїх класних кімнат, всі першокласники отримали подарунки. Щирим усмішкам і радості не було меж!
Адміністрація школи, батьки, вчителі висловлюють щиру подяку Стефанії Романчук, яка привезла і вручила подарунки для перших класів, а також голові наглядової ради “Бучачагрохлібпрому”, Герою України Петру Івановичу Гадзу та директору Казимиру Ярославович Попілю за цінні подарунки. Нехай Ваша праця буде благословенна Богом. А Господь посилає всім нам – мир, здоров’я, перемогу. Слава Україні! Героям Слава!
Все буде Україна!
З повагою директор школи Валентина Штепула!