21.01.2022 року ст. ДОП ВП №2 (м. Бучач), майором поліції Андрієм РОМАНИШИН було проведено звітування перед громадянами Золотопотіцької громади за ІІ півріччя 2021 року та за 2021 рік загалом.
Під час звітування поліцейський розповів про стан криміногенної ситуації на території громади, про заходи вжиті ним під час виконання службових обов’язків щодо забезпечення правопорядку на території обслуговування, обговорено найбільш проблемні питання громади щодо забезпечення правопорядку, а також спільно із керівництвом громади обговорено подальший план розвитку безпекового середовища у громаді із подальшим винесенням даних проєктів на розгляд сесії Золотопотіцької селищної ради, задля їхнього погодження та реалізації.
Також поліцейським було надано роз’яснення щодо необхідності вступу Золотопотіцької громади у проєкт Національної поліції України “Поліцейський офіцер громади”, що в подальшому надасть можливість кожному громадянину, що проживає у ній, почувати себе у безпеці, а також сприятиме тому, що саме поліцейський зможе ефективніше надавати поліцейські послуги їм.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nazar Furyk та ще 11