Організатор конкурсу Cергій Шевирев, зауважив, що подія відбулася за підтримки компанії “Галіція Дистилері”, в чарівному місті Бучач! Також учасники конкурсу відвідали фермерське господарство “Гадз”, яке займається вирощуванням яблук різних сортів, ознайомилися з виробничими процесами, які відбуваються після збору врожаю. Посмакували яблуками, чіпсами та соками, які тут же і виготовляються.
Дегустаційний конкурс яблучних міцних напоїв (зрілих і, не дуже), конкретно – його основна фінальна частина, що проводиться під егідою тесту-рейтингу CROWNПЕРЕГОНА 20 / 21- Tout de pommes 20 / 21, пройшла в Бучачі, у дегустаційному залі\лабораторії GALICIA DISTILLERY.
Професійне Журі сформоване з-поміж фахівців галузі, керівників профільних заводів, головних технологів та завідувачів лабораторіями алковиробників, а також лауреатів попередніх Конкурсів (з не менш трьома вищими нагородами)… Споживачі – представники алкотрейдингу, спеціалізованих ЗМІ, сомельє, кависти, куртьє, а також виробники міцних крафтових напоїв (зразки яких беруть участь у Конкурсі).
В даний момент йде підрахунок балів і визначення медальних номіналів для учасників Конкурсу, результати яких будуть доступні згодом.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Джерело 

Галіція Дистилері