25 квітня 2021 року на стадіоні в с.Сновидів відбувся футбольний турнір пам’яті Іванишина Івана Васильовича.
За кубок боролися чотири команди : ФК “Золотий Потік”, ФК “Стінка”, ФК “Сновидів” та гості з Бучацької територіальної громади – ФК “Звенигород”.
В результаті насиченої гри, в чесній боротьбі, під дощем у фіналі, кубок Іванишина І.В. заслужено вибороли господарі поля – футбольна команда “Сновидів”, друге місце посіла команда “Стінка”, третє – “Звенигород”.
Вітаємо переможців та дякуємо учасникам турніру за яскраву гру!
Для довідки :
Іванишин Іван Васильович народився 31.03.1959 року в с.Сновидів, де закінчив місцеву школу. Педагогічну освіту здобув у Кременецькому педагогічному училищі та Тернопільському педагогічному інституті.
Водночас був одним з лідерів місцевих команд з футболу та волейболу “Хлібороб”.
Високих результатів досягнув, як педагог – за його ініціативи на базі Сновидівської ЗОШ було створено умови для розвитку спорту. Його вихованці були призерами обласних та всеукраїнських змагань: з волейболу, футболу, настільного тенісу та штовхання ядра.
Ці успіхи принесли славу навчальному закладу , в якому почали проводитися семінари, присвячені обміну досвідом. Зокрема, в Сновидівській ЗОШ було проведено виїзну сесію обласної ради за участю ЗМІ та телебачення. Іванишин І.В підготував показову програму, в якій шкільна волейбольна команда дівчат виконувала складі елементи з жонглювання м’яча. Все було виконано ідеально, але серце педагога не витримало хвилювання в цей день. Під оплески обласних депутатів та спалахи фотокамер в спортзалі, 12 грудня 2006 року, у віці 47 років він помер, залишивши слід в спортивному житті нашого краю.