Згідно з розпорядженням міського голови Фреяка В.Й. оприлюдненого на сайті міської ради 08.09.2021 року о 10-00 годині відбудеться четверте пленарне засідання п’ятої сесії Бучацької міської ради 

 

Проєкти рішень, що планують розглянути на сесії

On: 20.08.2021

Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельних ділянок в м. Бучач, вул. П. Тичини

On: 25.08.2021

Звіт КП «Бучацький ККП» про фінансово-господарську діяльність за 2018-2021роки.

Про внесення змін та доповнень в рішення міської ради № 10 від 30.11.2020року «Про утворення виконавчого комітету Бучацької міської ради восьмого скликання, визначення його чисельності та затвердження персонального складу».

Про внесення змін до Положення про громадський бюджет (бюджет участі) Бучацької територіальної громади

On: 01.09.2021

Про надання дозволу КП “Бучацький комбінат комунальних підприємств ” на списання з балансу багатоквартирного житлового будинку.

Про безоплатну передачу з балансу Бучацької міської ради основних засобів, малоцінного інвентаря та інших матеріальних цінностей на баланс закладів освіти, культури, охорони здоров’я та Бучацького ККП розташованих в селах Підзамочок та Звенигород.

Про безоплатну передачу з балансу Бучацької міської ради основних засобів, малоцінного інвентаря та інших матеріальних цінностей на баланс закладів освіти, культури, охорони здоров’я та Бучацького ККП розташованих в селі Переволока.

Про доцільність передачі в оренду нежитлових приміщень розташованих в будівлях, балансоутримувачем яких є Комунальне некомерційне підприємство “Бучацька міська лікарня ” Бучацької міської ради

Про включення нежитлових приміщень розташованих в будівлі за адресою: м. Бучач, вул. П.Тичини ,4 до відповідних Переліків.

Про схвалення прогнозу Бучацького міського бюджету на 2022-2024 роки

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 6

Додаток 7

Додаток 9

Додаток 11

Додаток 12

On: 02.09.2021

Про внесення змін до Статуту Комунальної установи «Бучацький інклюзивно-ресурсний центр»

Про внесення змін та доповнень до «Програми соціально-економічного та культурного розвитку Бучацької міської територіальної громади на 2021 рік»

Про затвердження звіту про виконання фінансового плану Комунального підприємства “Фізкультурно оздоровчого Комплексу”Колос” Бучацької міської ради за І півріччя 2021 року

Про затвердження фінансового плану Комунального підприємства “Фізкультурно оздоровчого комплексу”Колос” Бучацької міської ради на 2022 рік

On: 02.09.2021

Змінено: 07.09.2021

Додаток 2

Додаток 3

On: 03.09.2021

Про внесення змін до міського бюджету на 2021 рік

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Про затвердження Договору про міжбюджетний трансферт із Трибухівського сільського бюджету іншої субвенції до Бучацького міського бюджету

On: 06.09.2021

Про затвердження Програми розвитку житлово – комунального господарства Бучацької міської ради на 2021-2025 роки

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Бейко Лесі Валентинівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянину Бендині Михайлу Михайловичу.

Про надання дозволу Бучацькій міській раді на розроблення детального плану території земельної ділянки в с.Підзамочок.

Про внесення змін в рішення сесії Бучацької міської ради від 13.04.2021року №554 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Волощук Лесі Дмитрівні»

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Господин Галині Степанівні

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Грунді Галині Ярославівні

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянину Данкевичу Тарасу Даниловичу.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Дерецькій Ользі Петрівні

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянину Капроцькому Богдану Юліановичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Микуляк Лесі Богданівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянину Мостовому Миколі Михайловичу.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність Мулик Марії Йосипівні

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянці Мулик Марії Йосипівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Ніжінському Андрію Івановичу.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Новак Світлані Володимирівні

Про надання дозволу на виготовлення технічних документації із землеустрою щодо поділу земельних ділянок комунальної власності.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Сас Оксані Олександрівні.

Про внесення змін в рішення сесії Бучацької міської ради від 01.06.2021року №747 «Про надання громадянці Сембрат Ользі Ярославівні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність»

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) громадянину Сухореброму Ростиславу Валентиновичу

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Хомку Віктору Богдановичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у власність громадянину Хомку Віктору Богдановичу.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Шум’як Анастасії Іванівні.

On: 07.09.2021

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянці Василечко Світлані Іванівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянці Вдовицькій Олені Володимирівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянину Веселовському Леоніду Генріховичу.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянці Возьній Аллі Миколаївні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянці Гаврилюк Ірині Іванівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянці Гейні Наталії Степанівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянину Герасиму Івану Михайловичу

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянину Глов’яку Віталію Васильовичу.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянці Дубик Людмилі Олександрівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянину Кривовичу Ігорю Івановичу.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва у власність громадянину Морману Руслану Васильовичу.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянину Москвину Василю Захаровичу

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянину Олещуку Володимиру Євстафійовичу.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянці Перевізник Людмилі Іванівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянці Починок Наталії Михайлівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянину Птиці Михайлу Миколайовичу.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянину Фаринюку Петру Миколайовичу.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянці Чип Руслані Леонідівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Кравчуку Ігорю Івановичу.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Кравчук Оксані Миронівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Пасічнику Андрію Зіновійовичу

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Пасічнику Зіновію Петровичу.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Пасічник Мар’яні Ігорівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, громадянину Волощуку Ігорю Васильовичу

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Гадзу Степану Петровичу

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Довганюку Володимиру Ярославовичу.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, громадянину Кулику Богдану Васильовичу

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Меньків Богдану Петровичу.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Мокрицькому Віталію Івановичу.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Моцик Іванні Зіновіївні

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Соловій Оксані Василівні

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Степину Василю Михайловичу

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Ступницькій Наталії Петрівні.

Про внесення змін до Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти

Про прийняття документів на зберігання

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Добропільської гімназії Бучацької міської ради

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Бучацького колегіуму імені Святого Йосафата

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Старопетликівської гімназії Бучацької міської ради