По завершенні поточного ремонту дорожного покриття на ділянці від в’їзду на територію ТОВ “Квант” до виїзду на центральну вул. Галицьку спеціально поїхав туди оглядітися що і як.

Початок відремонтованого фрагменту, шов між старим та новим асфальтним покриттям. Як на мене – дуже добре. Поверхня вирівнена, стик при їзді не відчувається.

Узбіччя дороги з обох боків підсипано щебенем. Також окультурено виїзди з прилеглих територій. Виглядає непогано, ну і багнюки буде поменше:

Закінчення відновленого фрагменту вулиці, шов:

Ну, і на завершення – ложка дьогтю, яка заважає вулиці Хмельницького стати хорошою об’їзною дорогою. Міст над залізничною колією, нагадаю, є державною власністю, знаходиться на балансі ДП “Львівська залізниця”. Дорожне покриття кілька метрів від самого мосту – їхній головний біль, а Бучацька міська рада навіть при величезному бажанні не може нічого зробити – не наша власність…

Я не будівельник, не спеціаліст по ремонту автомобільних доріг, тому не можу проаналізувати якість виконання, нахили, ефективність водовідведення, чи вартує це все 2 200 тис. грн. і тому подібні аспекти. Але як для пересічного водія все виглядає непогано, а то і добре.

Сподіваюся, великогабаритна та великовагова техніка (як на фото) не дуже швидко вб’є покриття, і воно ще роки і роки прослужить на користь бучачанам та транзитному автотранспорту…

Доповнено: 

В програмі соціально-економічного розвитку м. Бучач на 2019 рік передбачено (п. 3.11) спорудження (поточний ремонт) пішохідної доріжки по вул. Хмельницького та зарезервовано кошти під ці роботи в сумі 100 тис. грн. Про деталі буду повідомляти.