Бучацька міська рада оприлюднила проєкти рішень сесії міської ради, яка відбудеться 1 червня 2021 року

Перелік проектів рішень:

Про Програму поховання одиноких громадян, осіб без певного місця проживання, громадян, від поховання яких відмовилися рідні, що проживали на території громади та знайдених на території Бучацької міської ради невпізнаних трупів на 2021-2023 роки.

On: 17.05.2021

Про затвердження цільової Програми цивільного захисту населення і територій Бучацької міської ради від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2021-2025 роки

Про внесення доповнень в рішення міської ради № 28 від 11.12.2020року «Про план діяльності Бучацької міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік».

On: 18.05.2021

Про внесення змін до статуту комунального підприємства “Бучацький комбінат комунальних підприємств” та затвердження його в новій редакції

СТАТУТ комунального підприємства «Бучацький комбінат комунальних підприємств»

On: 19.05.2021

Про внесення змін та доповнень до «Програми соціально-економічного та культурного розвитку Бучацької міської територіальної громади на 2021 рік».

Про затвердження Програми підтримки та стимулювання створення ефективних об’єднань співвласників багатоквартирних будинків на території Бучацької міської ради на 2021-2023 роки

On: 21.05.2021

Про придбання основних засобів Бучацькому ККП, як внески до статутного капіталу комунального підприємства.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці Андрунишин Надії Станіславівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянці Бабій Ганні Степанівні

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянці Бачинській Мар’яні Володимирівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянці Бендині Надії Михайлівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянці Білик Ользі Василівні

Про надання громадянину Боднару Григорію Михайловичу дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянці Боднар Наталії Степанівні.

Про надання громадянці Боднар Ользі Йосифівні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність.

Про надання громадянину Боднару Степану Степановичу дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянину Боднару Тарасу Григоровичу

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянину Вельгану Івану Михайловичу.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянці Вербіцькій Лесі Григорівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянину Виннику Ігорю Івановичу.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянці Винник Наталії Іванівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянці Гусці Іванні Іванівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянину Гуцалу Івану Васильовичу

Про надання громадянці Дзьобі Оксані Йосипівні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність.

Про надання громадянину Дивосиру Володимиру Мироновичу дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянці Долінській Христині Василівні

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянці Жук Любові Іванівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Жук Любові Іванівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянину Іванціву Михайлу Петровичу

Про надання громадянці Кобель Дарії Павлівні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянці Кобзар Ганні Іванівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянці Кобзар Христині Михайлівні

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянці Ковальчук Марії Григорівні

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Козару Роману Петровичу

Про надання громадянці Козовик Оксані Романівні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянину Кравцю Івану Михайловичу.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянці Крижанівській Лесі Іванівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянці Лесів Любові Олексіївні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянину Лисому Степану Івановичу

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянину Лобу Богдану Павловичу.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Лучці Богдану Миколайовичу.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянину Миханюку Степану Степановичу.

Про надання громадянину Олійнику Михайлу Петровичу дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража громадянці Пастушак Галині Іванівні.

Про надання громадянину Плакиді Володимиру Романовичу дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби громадянці Прокіпчук Лілії Олесівні.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянину Романіву Михайлу Йосиповичу.

Про надання громадянці Сембрат Ользі Ярославівні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Сиротюк Оксані Михайлівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянці Сідляк Марії Ярославівні.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянину Сороці Миколі Зіновійовичу

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянину Стефанківу Володимиру Богдановичу.

Про відмову громадянину Ткачуку Михайлу Степановичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність

Про надання громадянці Фурик Ользі Степанівні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянину Холоду Степану Дмитровичу

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянину Яремі Ігорю Євгеновичу.

On: 24.05.2021

Про затвердження договору про міжбюджетний трансферт із Тернопільського обласного бюджету іншої субвенції до Бучацького міського бюджету

Про вступ в права засновника юридичної особи – Білявинської загальноосвітньої школи І ступеня

Про вступ в права засновника юридичної особи – Бобулинської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів

Про вступ в права засновника юридичної особи – Верб’ятинської загальноосвітньої школи І ступеня

Про вступ в права засновника юридичної особи – Киданівської загальноосвітньої школи І ступеня

Про вступ в права засновника юридичної особи – Малозаліщицької загальноосвітньої школи І ступеня

Про вступ в права засновника юридичної особи – Новосільської загальноосвітньої школи І ступеня

Про вступ в права засновника юридичної особи – Передмістянської загальноосвітньої школи І ступеня

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Бобулинської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів

Про вступ в права засновника юридичної особи – Рукомиської загальноосвітньої школи І ступеня

Про затвердження передавального акта Бобулинської сільської ради

Про затвердження передавального акта Заривинецької сільської ради

Про затвердження передавального акта Киданівської сільської ради

Про затвердження передавального акта Озерянської сільської ради

Про затвердження передавального акта Передмістянської сільської ради

Про затвердження передавального акта Старопетликівської сільської ради

Про затвердження передавального акта Язловецької сільської ради

Про порядок та нормативи відрахування до загального фонду бюджету Бучацької міської ради комунальними унітарними підприємствами частини чистого прибутку на 2022 рік.

On: 25.05.2021

Про внесення змін та затвердження структури Язловецької музичної школи

On: 26.05.2021

Про включення потенційних об’єктів оренди – нежитлових приміщень розташованих в адміністративному будинку міської ради за адресою: м. Бучач, майдан Волі,1 до Переліку першого типу

On: 27.05.2021

Про надання дозволу Державному підприємству «Бучацький мальтозний завод» на прокладення комунікацій – бардопроводу.

Про звернення депутатів Бучацької міської ради Тернопільської області до Верховної Ради України

On: 28.05.2021

Про надання дозволу Бучацькій міській раді на розроблення детального плану території земельної ділянки в м. Бучач, вул.Лисенка.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянину Білику Володимиру Івановичу.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянці Білобровці Марії Григорівні.

Про надання громадянці Бойчук Марії Іванівні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Костенко Юлії Володимирівні.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Воробець Надії Йосифівні.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність громадянці Воробець Надії Йосифівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського громадянину Гнатіву Ігорю Богдановичу.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність громадянці Гнитці Надії Володимирівні.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність громадянці Гут Галині Іванівні.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність громадянину Гуту Тарасу Михайловичу.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянину Деці Миколі Васильовичу.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність громадянці Зарівній Ользі Михайлівні.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Іжуку Михайлу Степановичу

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Кавалір Любові Степанівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянину Керничному Івану Івановичу

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства громадянину Керничному Івану Івановичу

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянину Ковальчуку Володимиру Петровичу.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянину Котовському Володимиру Йосиповичу

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянці Кочкодан Ользі Василівні.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у власність громадянину Кральці Павлу Степановичу.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність громадянці Лисій Світлані Романівні

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність громадянці Магерович Олені Василівні.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Меушу Михайлу Івановичу.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського громадянці Москалик Юлії Олександрівні

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Мохун Лесі Володимирівні

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину _________________ (учаснику бойових дій)

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину ____________________________ (учаснику бойових дій)

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність Паньків Галині Іванівні.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянці Петрущак Надії Андріївні.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність громадянці Підчашій Олександрі Василівні.

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства у власність громадянину Кулику Михайлу Васильовичу

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення підсобного сільського господарства в оренду Релігійній організації «Парафія Вознесіння Господнього» села Жнибороди Чортківського району Тернопільської області Тернопільської єпархії Православної Церкви України”.

Про надання громадянці Савці Світлані Василівні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянину Семенсу Анатолію Богдановичу.

Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці Слідзявській Лесі Михайлівні

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Стрілецькій Світлані Петрівні.

Про відмову громадянину Фізьо Михайлу Миколайовичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Цимляковій Наталії Анатоліївні.

Про надання дозволу Бучацькій міській раді на розроблення детального плану території земельної ділянки в м. Бучач, вул.Тичини.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства у власність громадянці Чорній Вірі Василівні.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність громадянину Шелепку Івану Васильовичу.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність громадянину Шелепку Івану Васильовичу.

On: 31.05.2021

Про надання дозволу Бучацькій міській раді на розроблення детального плану території земельної ділянки в м.Бучач, вул.Тичини.

Про надання громадянину Грицуляку Івану Зіновійовичу дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

Про виключення з членів особистого селянського господарства.

Джерело сайт Бучацької міської ради 13:04 31.05.2021 року

джерело зображення https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%83%D1%87%D0%B0%D1%87#/media/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BB:Buchach._Admin._house.jpg