Минулої неділі, 22-го вересня, у більярдному клубі “Імперіал” завершився 4 етап відкритого чемпіонату Бучацького району серед аматорів, дисципліна “Комбінована піраміда”.

Окрім бучачан участь у ньому взяли також спортсмени з Тернополя, Чорткова та Копичинець. Стало приємною традицією, що до кожного наступного етапу приєднуються нові учасники (цього разу новачком став Івасів Дмитро).

Старт турніру пройшов без сюрпризів, оскільки в більшості пар суперники були приблизно рівні за майстерністю. Цікавинкою стала зустріч в першому колі двох дівчат: Юлії Малахової та Олександри Сокіл.

Перший день турнір тривав до 22:00 і була сформована вісімка найсильніших.

Наступного дня ігри почалися о 10:00. Матч між Юлією Малаховою та Степаном Качуром був дуже напруженим, закінчився лише контровою партією, у якій з рахунком 8:7 перемогу здобула Юлія. Паралельно на сусідньому столі змагалися Володимир Кузевич та Михайло Петрушка, де перемогу здобув бучацький спортсмен. В 11:00 стартували матчі за вихід у півфінали: Денис Кукушкін – Андрій Сокіл (3:0) та Ігор Глух – Ігор Рісний (3:1), а в нижній сітці зустрілися Ігор Рісний та Юлія Малахова (3:1) і Андрій Сокіл та Володимир Кузевич (0:3).

Таким чином, у півфінал пройшли 3 спортсмена з Чорткова та один з Бучача. Перший матч Денис Кукушкін vs Ігор Рісний, другий – Володимир Кузевич vs Ігор Глух; обидва закінчились з рахунком 3:1, перший на користь Кукушкіна, другий Глуха. Рісний та Кузевич відповідно поділили треті місця.

У фінальному матчі зіграли Денис Кукушкін та Ігор Глух, де в пятій партії перемогу здобув Кукушкін з сумарним рахунком 4:1, з чим ми його щиро і вітаємо!

Підіб’ємо підсумки дводенного турніру:
1 місце – Кукушкін Денис🥇🏆🎱🎉🍾👏 м. Чортків
2 місце – Глух Ігор🥈🎱👏 м. Чортків
3 місце – Кузевич Володимир🥉🎱👏 м. Бучач
3 місце – Рісний Ігор🥉🎱👏
5-6 місце – Сокіл Андрій🎱👏
5-6 місце – Малахова Юлія🎱👏

СБК “Імперіал” дякує всім спортсменам за цікаве та видовищне спортивне свято, і до нових зустрічей!