14 травня, близько 18 години сталось ДТП у центрі міста. Водій, виїжджаючи з парковки магазину «Торговий Світ», здійснив наїзд на жінку поважного віку. На місце прибули бригада медиків та поліція. За спостереженнями, із забоями грудного відділу, жінка була госпіталізована. Бажаємо їй найшвидшого одужання!

  І був би кінець історії, котрій повинні дати оцінку поліція і інші компетентні органи, але є моменти, на котрі хочемо проакцентувати. Проблема пересування пішоходів у нашому населеному пункті є великою. Часто спостерігаємо, як люди розгулюють проїжджою частиною, ігнорують пішохідні переходи та сигнали світлофору. Так і тут: чому жінки знаходились на проїжджій частині, позаду (у сліпій зоні) грузового фургончика – невідомо. Якби люди не зчинили крик, сталась би трагедія. 
 Інше на що би також хотілось звернути увагу… Та яку увагу?? Спитаю прямо у міської ради: де наші гроші? Чому в центрі не працюють камери? Де ваша сто раз обіцяна фірма, що обслуговує відеоспостереження? Чому поліція повинна шукати потрібні їм докази вини, чи спростування по приватним серверам? Більше мільйона гривень на пшик? Вкотре ми піднімаємо питання про безпеку у місті і вкотре питання риторичні…

Усім здоров‘я!