На Бучаччині роботодавці шукають мікробіолога, лікаря- анестезіолога, бджоляра. Є робота й для осіб з інвалідністю
З початку 2021 року через Бучацьку районну філію служби зайнятості понад сім десятків роботодавців шукали працівників на 363 вакансії. Серед них половина – із заробітною платою від мінімальної до середньої по області.
Так, зарплату у 9-12 тис. грн. пропонують головному бухгалтеру, електромеханіку, від 8 тис. – трактористу, водію автотранспортних засобів тощо.
За видами економічної діяльності роботодавці найбільше потребували працівників у держуправлінні, в сільському господарстві, у сферах торгівлі та ремонту транспортних засобів.
Найбільший попит у роботодавців Бучаччини на сьогодні мають: мікробіолог, лікар-інфекціоніст, лікар-анестезіолог, лаборант (хімічні та фізичні дослідження), електромеханік з ремонту комп’ютерної техніки, тренер та інструктор у галузі спорту, майстер виробничого навчання, бджоляр, тракторист, водій, спеціаліст держслужби (місцевого самоврядування).
На 27 квітня 2021 року на Бучаччині було 24 актуальних вакансії, з них 4 – для осіб з інвалідністю (слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, підсобний робітник, пекар та водій).
Бучацька районна філія Тернопільського обласного центру зайнятості
(тел. 03544 22026, 067 29 25 448)