10 кілометрів маршруту до Карпат вже з фінішним шаром покриття
24 березня розпочато поточний середній ремонт дороги національного значення Н-18 Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль від Дарахівського.
Автошлях Н-18 не був повноцінно ремонтований з 1990-х років. Завдяки програмі Велике будівництво стартував поточний середній ремонт усієї протяжності автошляху в Тернопільській області. Торік почали ремонтувати 10 кілометрів від смт Дружба до Дарахівського перехрестя. У 2021 році нове покриття влаштовуємо до межі з Прикарпаттям.
 
Станом на сьогодні дорога має укріплену основу та вирівнюючий шар асфальтобетонного покриття на всій протяжності (за винятком підходів до мосту на обході Бучача, котрі ремонтуватимуться капітально разом зі спорудою).
Підрядна організація Техно-Буд-Центр влаштувала верхній, фінішний шар покриття від Дарахівського перехрестя до Хмелівки. Влаштовують 5-сантиметровий шар щебенево-мастикового асфальтобетону.
 
Крім оновлення покриття, у населених пунктах встановлюють освітлення, пішохідні доріжки, замінюють дорожні знаки та монтують бар’єрне огородження. На небезпечних ділянках тротуару у селі Дарахів встановили перильну огорожу.