Днями голова райдержадміністрації Олена Кравчук відвідала підприємства ФГ «Гадз» та ТзОВ «Бучачагрохлібпром», які є безперечними лідерами серед сільськогосподарських підприємств обласного рівня та за показниками якості своєї продукції створюють конкуренцію закордонним компаніям, підтвердженням цього слугує збільшення попиту у світового споживача.

 

Високими показниками у виробництві підприємства завдячують керівнику, голові наглядової ради ТзОВ «Бучачагрохлібпром», Герою України Петру Гадзу. Насамперед важливим чинником у виробництві є працівник, спеціаліст, фахівець, тому, дбаючи про своїх працівників, підприємства забезпечили достойну заробітну плату, так її середній рівень на ТзОВ «Бучачагрохлібпром» є одним з найвищих показників в області.

Успішним та перспективним сьогодні є ФГ«Гадз». За неповне десятиліття з посадки 600 га саженців підприємство перетворилося в висококласний виробничий комплекс з передовими технологіями та визнаним беззаперечним авторитетом серед потужних компаній України.

Під час робочої зустрічі керівники обговорили питання, які є надзвичайно важливими для зміцнення економічного та фінансового потенціалу району.