Італійці 100 % порадять обрати “Моцареллу”! Її ніжний, вершковий, стриманий смак стане родзинкою рецепту, а взірцево-рівна консистенція у розплавленому вигляді – візуальною окрасою страви. Проте, “Моцарелла” – це не тільки про “гаряче”! Рекомендуємо використовувати цей сир для приготування холодних закусок і салатів. Результат кулінарних експериментів перевершить всі сподівання!
“Моцарелла” від ТМ “Семеро козенят” – вираженого білого кольору, має класичну м’яку консистенцію, пріснувата на смак. В основі – коров’яче молоко вищого ґатунку. Це сир – молодої витримки, а значить у ньому максимально збереглися поживні властивості свіжого молока. Таким чином, вживати “Моцареллу” щодня не тільки смачно, а й дуже корисно! Причому – і дорослим, і дітям. А вашій родині смакує наш сир?