Поступила інформація про те, що автомобіль який віз вакцину від COVID-19 потрапив в ДТП в СМТ Велика Березовиця. Наслідки та обставини ДТП уточнюються. 

Оновлена інформація:

Як повідомила начальниця управління охорони здоров’я ОДА Ольга Ярмоленко – аварія дійсно була. – Так, дійсно стався такий інцидент, – каже Ольга Ярмоленко. – Вакцину везли в Бучач. Усіх деталей я не знаю, але, наскільки мені наразі відомо, нічого серйозного не трапилось. Потерпілим надали допомогу. Стосовно вакцини – з нею все добре, запевнила пані Ярмоленко. Вона залишилась цілою. Її доставили до місця призначення. – Бригада оперативно зреагувала, вакцину вже доставили до місця призначення, тому все добре, – каже начальниця управління охорони здоров’я ОДА. Як повідомили в головному управлінні національної поліції в області – обставини аварії встановлюватимуть слідчі.  – Автомобіль, який перевозив вакцину з Тернополя до Бучача, зупинився на світлофорі, в нього в’їхав водій, який був позаду, – розповів керівник відділу комунікації ГУНП в обласній поліції Сергій Крета. – Троє людей отримали незначні тілесні ушкодження. Їх оглянули лікарі та надали необхідну допомогу. Обставини аварії встановлює слідча оперативна група.  Інцидент зареєстровано в ЄРДР за статтею 286 ч. 1. – Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Відповідно до цієї статті, винуватцю аварії загрожує штраф від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (51-85 тис. грн) або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.
Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/Podii/avtomobil-yakiy-viz-vaktsinu-vid-covid-19-v-buchach-potrapiv-v-dtp-ono-11238492.html?fbclid=IwAR36pwqW9iWEVkGlqNkUhy-gx6KbFq3lqqdP3BkLjrVI89KaeQq07K1Kq-U