11 березня 2021 року у приміщенні Бучацької районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості відбувся інформаційний захід на тему: “Державна прикордонна служба України – перспектива зайнятості сьогодні”.
Андрій Лущик (начальник групи комплектування в Тернопільській області до Державної Прикордонної Служби України) провів цікавий та захоплюючий семінар. Присутні дізналися про можливості та переваги служби за контрактом у підрозділах Державної прикордонної служби України, ознайомилися з можливостями здобуття освіти та навчання в Академії Державної прикордонної служби, перспективу кар’єрного росту, якісне медичне обслуговування, професійну підготовку за міжнародними стандартами, забезпечення житлом, медичне забезпечення і т. д.
Цікавим для присутніх був також перегляд стрічки про прикордонну службу України.
Учасники заходу активно обговорювали моменти, задавали питання і, слід зазначити, що одна особа з числа присутніх виявили бажання співпрацювати з Андрієм Лущиком з метою проходження служби.
– «Отож пропоную вам, приміряти на себе цю професію з мужнім характером і стати новим обличчям держави на кордоні»,- резюмував зустріч Андрій Лущик.