На офіційному сайті Бучацької територіальної громади опубліковано проєкт рішення “Про створення Центру надання адміністративних послуг Бучацької міської ради”. Нагадаємо, що ініціатором та розробником даного проєкту виступає депутат від партії “Довіра” Стефа Романчук 

Бучацьку громаду чекає новий колапс. У зв’язку із завершенням роботи Бучацького центру надання адміністративних послуг, люди не зможуть їздити за послугами до Чорткова, тому спільно з депутатами від “Довіри” напрацьовано проект рішення про створення ЦНАП , який сьогодні зареєстрували в міській раді.
 
 
 

На сторінці Бучацька міська рада об’єднаної громади

Опубліковано 30 січня 2021 року:
Шановні жителі Бучацької територіальної громади!
Інформуємо вас про те, що для отримання адміністративних послуг не потрібно їхати в м. Чортків.
Усі послуги, які надавалися Бучацькою міською радою, надаються у звичному режимі, а саме: реєстрація місця проживання, державна реєстрація речових прав на нерухоме майно, видача довідок.
Найближчим часом буде проводитись державна реєстрація юридичних та фізичних осіб-підприємців, прийняття документів з питань соціального забезпечення.
Подати документи для отримання соціальних послуг можна онлайн, за посиланням: https://e-services.msp.gov.ua/
ЦНАПи при РДА самостійно адмінпослуги не надають.
Відповідно до Закону України №943-IX від 03 листопада 2020 року, ЦНАПи при РДА функціонуватимуть до 31 грудня 2021 року https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/943-20#Text
May be an image of одна або кілька осіб