Сьогодні, традиційно відзначаємо День працівника сільського господарства України –  професійне свято працівників сільського господарства, підприємств з перероблення сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних, водогосподарських та обслуговуючих підприємств і організацій агропромислового комплексу України. Відзначається щорічно у третю неділю листопада.

Бучаччина традиційно вважається аграрною, в цій сфері залучено понад 85 відсотків людей які тут проживають. Це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

В цей день хочеться висловити подяку усім хто причетний до цієї галузі. Ваша праця і служіння землі,  найблагороднішій професії – хлібороба й годувальника залишаються взірцем для багатьох. Завдяки  Вашій наполегливій праці забезпечується добробут і добробут кожної людини, гарантується продовольча безпека нашої держави.

Тому в цей день хочеться побажати здоров’я, натхнення, здобутків, нехай Вас обходять погодні негаразди, а усі цінують та поважають Вашу нелегку та вагому працю! Успіхів вам та Божого благословення!