09.07.2020 – саме ця дата увійде в історію Бучацького району, як початок жнив на найбільшому та найсучаснішому агропідприємстві нашого краю. Саме цей період є одним з найбільш клопітких для кожного хлібороба, він – хвилюючий, оскільки демонструє працю цілого року, від висадки урожаю, від моменту догляду. Як то кажуть у народі: “Курчат по осені рахують”. Приємно вразив і той момент, що кожен Божий рік символічно збір урожаю очолює священник, який своїми словами підтримки додає моральної стійкості та сили духу гідно почати та завершити, не побоюсь цього слова, найважчий етап хліборобної естафети. Але, як каже Голова Наглядової Ради ТзОВ “Бучачагрохлібпром” Петро Іванович Гадз:

– “Для мене цей етап завжди був найбільш хвилюючим, але не найважчим, бо з кожним кроком я можу бачити плоди роботи моєї команди, кожен сонячний день дає мені впевненість, що ми зберемо урожай, а якщо все пройде успішно для нас, то люди отримають достойну заробітну плату, не прийдеться економити на розвитку, бо це дуже важливо, ми не маємо морального права не йти в ногу з часом, саме підхід до роботи та використання інвестицій розроблений мною та одноголосно підтриманий моєю молодою командою зробив нас такими, які ми є на сьогоднішній день.

“Ну і податки, як Петро Іванович так і я розуміємо, що не тільки наші працівники залежні у фінансовому плані від того, чи буде рік багатим на врожай, бо ми – бюджетоформуюче підприємство нашого району та не тільки, відповідальність зростає в сотні і тисячі разів. На сьогоднішній день наше підприємство є прогресивним, новітнім та успішним, що дає нам змогу рухатися в сторону соціально – економічних програм, які чітко себе покажуть із створенням Бучацької ОТГ, коли не Київ буде нашими податками розкидатися, а саме для наших вчителів, лікарів та інших жителів району ми зможемо на славу працювати, саме зі створенням громади ми будемо бачити плоди не тільки нашої роботи, а кожного, хто бере на себе відповідальність за найманих працівників, плоди роботи кожного, хто розуміє, що сплачені податки – нові школи, дороги, інфраструктура! – зауважив директор ТзОВ “Бучачагрохлібпром” Попіль Казимир Ярославович.

А від себе, як автор, хочу побажати усім хліборобам зібрати достойні врожаї. Хвала рукам, що пахнуть хлібом!

Ігор Павлишин