За ініціативи селищного голови Прокіпчука М.Д. та голови громадської ради Кушика М.І. 9 вересня 2021р. відбулась зустріч з директором КНП “Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” Тернопільської обласної ради – Джусом Михайлом Ярославовичем, та членами його делегації.
Одне з ключових питань, яке обговорювалось на зустрічі – покращення роботи екстреної медичної допомоги в нашій територіальній громаді. Разом визначили пріоритетні напрями для досягнення мети. Зокрема наголошено на покращення матеріального забезпечення та умов праці персоналу швидкої допомоги.
Головою громади надано допомогу в облаштуванні приймальної кімнати для екстреної медицини в приміщенні Золотопотіцької лікарні.
Варто відмітити і участь меценатів, які долучились матеріально (~14тис. грв) до цієї роботи:
Ємець М.П., Вуїв В.І., Бойцан В.І., Лисик Г.В., Шестерняк І.І., Червінський Б.М., Когутанич В.А., Шкробач І.В., Цьомик І.М., Цьомик І.І., Данилюк М.М., Шевчук О.Г., Яворський Л.М., Кушик А.М.
До роботи по модернізації приміщення та удосконаленню умов обслуговування хворих приклали немало зусиль працівники швидкої допомоги В.Павлюк та М. Бучинський,
за що всім велика подяка!
Зі своєї сторони директор КНП “Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” Тернопільської обласної ради Джус М.Я., задовільнивши прохання селищного голови та голови громадської ради, виділив новий автомобіль «Wolksvagen Crafter Motion» вартістю більше 2 млн. грв. для Золотопотіцької станції екстреної допомоги.
Від імені адміністрації громади та жителів ТГ висловлюємо велику подяку директору КНП “Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” Тернопільської обласної ради.
Враховуючи надзвичайну важливість сфери медобслуговування в концепції інтегрованого розвитку громади селищна рада і надалі буде спрямовувати всі зусилля для
якісного надання медичних послуг.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Джерело https://www.facebook.com/profile.php?id=100072646630338