Сьогодні, напередодні чергового туру матчів Чемпіонату Чортківського району з футболу (Бучацької територіальної ліги), ТзОВ “Бучачагрохлібпром” передав футбольну форму та фірмові м’ячі ФК “Бариш”.

Директор ТзОВ “Бучачагрохлібпром” Попіль Казимир Ярославович висловив подяку  тренеру ФК “Бариш” Грунді Ігорю Євгеновичу за його громадянську позицію, та за те, що він підтримує спорт на місцевому рівні.

“Спорт в селі, як і школа, клуб, церква, є ознакою життя села. Якщо є команда – значить село живе, значить люди виїжджають за межі, вона (команда), гуртує людей для досягнення перших місць та сповнює гордістю” – зазначив Казимир Ярославович. Також він висловив сподівання, що ФК “Бариш” обов’язково займе одне з призових місць чемпіонату.

Грунда Ігор Євгенович подякував за надану підтримку та запевнив, що команда докладе необхідних зусиль для досягнення перемоги. Також він відзначив, що дотепер команда, а це в основному молодь, має бажання грати; беруть участь в усіх можливих змаганнях;  це все робиться на ентузіазмі самих гравців; своїм коштом добираються на матчі на його (тренера), мікроавтобусі; фактично усі витрати на придбання форми, м’ячів, утримання та ремонту сільського стадіону, футбольного поля – несла команда. 

“Хотілось би, щоб кожне село нашої місцевості подало свою команду для участі в чемпіонаті, так змагання будуть цікавішими й привернуть увагу більшої кількості людей” – говорить Ігор Євгенович

Нагадаємо, що сьогодні відбудуться такі матчі 4 туру:

13:00 Озеряни – Бариш (Дубовий)
12:00 Соколів – Стінка (Данилюк)
14:00 Сновидів -З.Потік(Данилюк)
13:00 Ст.Петликівці – Пилява (Циганчук)
15:00Переволока – Звенигород (Періг)
14:00 Зелена – Григорів (Мізь)