На Бучаччині завершилось будівництво новітнього корівника в МТК “Осівці”, котрий є частиною ТзОВ “Бучачагрохлібпром”. Роботи виконані за європейською технологією та відповідають міжнародним стандартам. Введення в експлуатацію корівника – це частина реконструкцій та капітального будівництва, котрі товариство здійснює цього року. Розширення підприємств аграрного та тваринницького сектору посилять продовольчу безпеку нашої Країни. Також дозволять виконати мобілізаційні завдання поставлені урядом. 

  • Зараз наша держава переживає важкі часи. Разом з тим ми зараз будуємо, відкриваємо робочі місця. Всі ми знаємо, що перемога буде за нами. І саме для перемоги ми працюємо та відкриваємо такі нові, сучасні комплекси. – зазначив заступник директора по тваринництву – Сергій Рекротюк.

На імпровізоване відкриття люб’язно завітали директор Департаменту агропромислового комплексу Тернопільської ОДА – Володимир Стахів, директор ФГ “Дністрянські зорі” – Лілія Прокіпчук, куратор будівництва Олександр Міщенко, котрі здійснили символічне перерізання стрічки.

  • Хотів би подякувати Гадзу Петру Івановичу за роботу, за те, що не зупиняється – працює. Для кожного з нас своя ділянка фронту, щоби працювати на розвиток держави. – сказав Володимир Стахів

Далі – у відео: