18 квітня 2021 року на базі Золотопотіцької ЗОШ І-ІІІ ст.. відбувся волейбольний турнір пам’яті Михайла Сенюшки.
Участь в турнірі взяли команди Золотопотіцької територіальної громади з сіл Сновидів, Соколів, Стінка, та смт. Золотий Потік, які своєю грою віддали шану перспективному волейболісту, уродженцю Золотого Потоку, який в розквіті літ пішов із життя.
За результатами напруженої гри перше місце заслужено посіла команда з Золотого Потоку, друге – з села Соколів, третє – з села Стінка, та четверте – команда з села Сновидів.
Дякуємо командам за цікаву та насичену гру!
Для довідки:
Михайло Володимирович Сенюшка народився 11 листопада 1991 року в смт. Золотий Потік Бучацького району Тернопільської області. Після закінчення школи вступив до Камʼянець–Подільського педагогічного університету.
З 2013 року працював викладачем фізичного виховання Новоселицького медичного коледжу БДМУ та одночасно був тренером волейбольної команди РФОК «Колос».
За своє коротке життя Михайло мав чимало спортивних здобутків: був КМС України, гравцем суперліги України волейбольного клубу «Новатор» м. Хмельницький, бронзовим призером чемпіонату України з волейболу серед команд вищої професійної ліги сезону 2015/16, неодноразовим чемпіоном студентської ліги та Універсіади України з волейболу, чемпіоном аматорської вищої ліги України.
Трагічна ДТП, в якій на 25-му році життя Михайло Сенюшка загинув, сталася 14 квітня 2016 року на відрізку автодороги між Припруттям і «рингацьким» перехрестям на Новоселиччині Чернівецької області.