Про це повідомила депутатка Бучацької міської ради Стефа Романчук

“Дорога зараз в страшному стані. Жителі села потерпають від цього і просять щось зробити з цим. Я звернулася з проханням до депутата Тернопільської обласної ради, бучацького підприємця і мецената – Гадза Петра Івановича, з проханням допомогти в капітальному ремонті центральної дороги. І от гарна новина!  Дорогу включено в проект капітального ремонту і вже оголошено тендер. Будемо сподіватися на те, що дорогу відремонтують і це буде зроблено вперше за 30 років!” –  

Говорить Стефа Михайлівна.

 

Тендер оголошено Комунальним підприємством “Тернопількомунінвест”, на поточний середній ремонт автомобільної дороги місцевого значення С-200311 Держдорога Н-18 – Нові Петликівці.

Деталі:

Кінцевий термін подання пропозицій для охочих взятися за цей підряд – 5 грудня 2021 року.

Проведення аукціону заплановано на 10 січня 2022 року. Відтак, ремонтні роботи будуть здійснюватися вже у наступному році.

Очікувана вартість виконання робіт, яку пропонує замовник, –  19 344 600 грн. Втім, у процесі відкритих торгів ця сума може дещо знизитися.

Дорога місцевого значення С-200311 Держдорога Н-18 – Нові Петликівці знаходиться в межах колишнього Бучацького району (від траси Тернопіль – Івано-Франківськ до села Нові Петликівці). Загальна протяжність шляху – 4,6 км.

Джерело