Вчора Голова асоціації «Укрсадпром» Олександр Матвієць разом з членом наглядової ради Асоціації, керівником відокремленого підрозділу «Укрсадпром Закарпаття» Михайлом Фединцем, а також керівником ФГ «Колотуцького О.Л» Олександром Колотуцьким відвідали з робочим візитом Фермерське господарство “Гадз” – Farm Gadz.
Фермерське господарство «Гадз» є лідером садівничої галузі України. Високий професіоналізм у кожній ланці виробничих процесів, інноваційний підхід та використання найкращих світових практик дозволяє досягти такого рівня. Господарство розвивається щодня завдяки найкращим спеціалістам, які прагнуть поділитися не тільки своїми досягненнями, а й власним досвідом.
Саме тому Асоціація «Укрсадпром» та ФГ «Гадз» ініціюють створення школи Адама Фури на базі господарства. Протягом кількох днів наприкінці червня всі бажаючі представники членів АУСП пройдуть курс, що поєднуватиме теоретичні та практичні заняття від провідного польського фахівця щодо догляду за багаторічними насадженнями для отримання врожаю найвищої якості.
Точна дата початку навчань буде оголошена згодом, але вже сьогодні стартує реєстрація.
Напишіть на [email protected] контактні дані (назва підприємства, ПІП учасника, e-mail та телефон) та отримайте детальну інформацію про даний курс.