Тоді спробуйте сир від ТМ “Семеро козенят” під назвою “Бучацька Фонтіна”

Це зрілий, твердий сир (витримка від 8 місяців), виготовлений за знаменитою італійською рецептурою. Проте наші місцеві бучацькі сировари в ході кулінарних експериментів створили власну розробку зі 100 % натурального козячого молока.
Традиційна “Фонтіна” має відчутний гострий смак з насиченими горіхово-трав’яним акцентом. Козячий варіант відрізняється ніжним солодкуватим присмаком з ледь помітними пікантно-пряними нотками.
Структура сиру кристалічна.
Цей сир поєднується з багатьма продуктами і буде гарним доповненням до ваших святкових страв

Добре смакує з горіхами, соковитими фруктами, бальзамічним оцтом і, звісно ж, червоним сухим вином. Додається він в супи, салати, м’ясні та рибні страви, а також соуси.
Ідеально додавати сир в пасту, лазанью, піцу, різотто та до равіолі

