Матильда – гібрид, привезений з Голандії. Сорт виведений шляхом схрещування мускатних сортів.
М’якоть гарбуза Матильда має ніжний смак та чудово підходить для приготування солодощів або начинки.
На зображенні може бути: текст «+ GADZ GADZ»
 
А Ви знали, що гарбуз ввійшов в книгу рекордів Гіннесса як найбільша ягода з масою 821 кг?
Крім того, він використовується не тільки в кулінарії, але й в декорі і навіть в музиці!
Гарбуз не тільки надзвичайно цікава ягода, але й дуже корисна для організму. Його склад включає в себе вітаміни груп А, Е, К, F, C, PP і D, фосфорну, кремнієву та лінолеуму кислоту, а також натрій, селен, фітостероли, цинк, калій, сірку, магній, кобальт, йод і лідирує за вмістом заліза.
Крім цього, не варто забувати і про смакові властивості, адже ягода є вишуканим доповненням вашого раціону.
Пропонуємо Вашій увазі гарбузи сорту Матильда. Плоди Матильда чудово смакують в складі різних страв, а найчастіше з них готують каші, супи і запіканки. Крім того, м’якоть гарбуза Матильда можна додавати до солодощів, випічки чи начинки.
Гарбуз у Вашому щоденному раціоні зміцнить імунітет та слугуватиме природнім детоксом!
Можливо, це великий план food